Saskia Pouwer – secretaris

Saskia Pouwer
Hallo beste lezer, ik ben Saskia Pouwer, 59 jaar en getrouwd met Peter.
Wij wonen samen in Apeldoorn in Woudhuis met onze aussie Silke. Onze 2 kinderen wonen zelfstandig en werken/studeren.
Na jarenlang hard werken in de financiële dienstverlening, met als laatste functie teamleider Witwassen en Terrorismefinanciering bij een bank, heb ik nu een switch gemaakt. Geen vaste baan meer, een opleiding tot bedrijfsfotograaf volgen en meer tijd voor familie, vrienden en mezelf.
Toen ik nog werkte hielp ik de distributie op zaterdag, in de avond in de tunnelkassen en af en toe met oogsten. Naast mijn eigen moestuin en tuin rondom huis.
Dus vieze groene vingers heb ik eigenlijk altijd wel. Dat was soms lastig als ik naar een klant toe ging 😉
 
Hoe ik lid ben geworden?
Na een lezing over een groen onderwerp hield één van de kartrekkers een enthousiast verhaal over de herenboerderij De Groote Modderkolk in Loenen. Wij waren meteen geïnteresseerd en na een voorlichtingsavond zijn we lid geworden. We hebben getekend op 5 mei 2019 en zijn daarmee lid 34. We waren onderdeel van  de vliegende start in 2019 en waren daarbij heel actief. Daardoor voel ik me heel verbonden met de boerderij en toen ik dus gestopt was met werken en er een vacature in het bestuur vrij kwam hoefde ik niet lang na te denken. 
De uitdaging om samen de schouders te zetten onder zo’n mooi lokaal duurzaam initiatief als de herenboerderij. Daar krijg ik energie van! En als je dan weer lekkere creatieve gerechten van de superverse, meer dan biologische groente hebt gemaakt voel ik hoe gezond dit is. Zowel het werken op het land als het eten van het eigen gezonde voedsel (de groente, de eieren en het vlees) dan weet ik: Dit heeft de toekomst.
Samen duurzaam voedsel produceren!

Deel dit bericht: