Skip to content
Sluit

Klaar voor je nieuwe avontuur?

Ben je klaar voor een nieuwe manier van voedselvoorziening? Alles dicht bij de deur, geen tussenhandel, geen gebruik van verpakkingsmaterialen en alles direct van het land naar je bord. Op deze pagina lees je hoe je lid kan worden.

Lid worden

Meedoen betekent dat je, als huishouden, lid wordt van de coöperatie. Je  legt eenmalig € 2.000,- in, de investering die de boerderij mogelijk maakt. Verder delen we de jaarlijkse kosten, op dit moment omgerekend  € 13,11 per persoon per week. Wat je terugkrijgt, is je dagelijkse eten: groenten, fruit, aardappelen, eieren, rund-, varkens- en kippenvlees. Voor mensen die geen vlees eten, geldt een gereduceerd tarief van € 8,34 per persoon per week.

Met de inleg van € 2000,- wordt je voor 1/200 deel eigenaar van de boerderij voor ten minste drie kalenderjaren. Wil je om wat voor reden dan ook uit de coöperatie stappen, dan verkoop je je deel. Of je doet het over aan je kind of kleinkind. In onze coöperatie is ieder van ons Herenboer(in).
Wij willen graag dat toekomstige leden goed geïnformeerd hun lidmaatschap aangaan. Daarom leiden wij mensen eerst graag rond op de boerderij en beantwoorden we alle vragen.

Kleinere inleg, of gefaseerd

Eenpersoonshuishoudens kunnen lid worden met een lidmaatschap ter waarde van € 1.000,-. Voor mensen die de investering niet ineens willen of kunnen betalen, bestaat de mogelijkheid om in termijnen te betalen.

Om 500 personen/monden te kunnen voeden beschikken we op een landgoed over een kleine 20 hectare. Op de boerderij wordt geboerd met respect voor de mens, de dieren, de bodem, de natuur en de cultuurhistorie.