Skip to content

Klaar voor je nieuwe avontuur?

Ben je klaar voor een nieuwe manier van voedselvoorziening? Alles dicht bij de deur, geen tussenhandel, geen gebruik van verpakkingsmaterialen en alles direct van het land naar je bord. Op deze pagina lees je hoe je lid kan worden.

Lid worden

Wat fijn dat je je wilt aansluiten bij ons!

Er zijn nog plaatsen beschikbaar in onze coöperatie. Wil je lid worden, download dan onderstaande pdf-formulieren en stuur ze op.

Om je deelname officieel te maken vragen we je onderstaande Pdf-documenten ingevuld en getekend te mailen naar secretariaat@hbgm.nl.
Of per post:
Herenboeren Groote Modderkolk
Vrijenbergweg 24b
7371 AA Loenen

 

Let op: het aanmeldformulier bestaat uit 2 pagina’s. 
Bovendien moet je ook een machtiging afgeven voor het afschrijven van de contributie. De afschrijvingen zijn maandelijks. Het formulier voor de machtiging vind je hieronder.

Nadat je aanmelding is verwerkt, krijg je een factuur voor de eenmalige inleg van € 2000, of € 1000 voor een half certificaat. Vervolgens ga je ook de wekelijkse contributie betalen. De hoogte van de wekelijkse contributie wordt bepaald door de hoeveelheid monden die binnen je huishouding worden gevoed. Leden van de Herenboerderij Groote Modderkolk betalen in 2024 voor de vleeseter per maand € 70,56 per eter en voor mensen die geen vlees eten is het 44,89 per maand. Er wordt per maand geïnd.

Zorg ervoor dat je ook de statuten en het huishoudelijk reglement doorneemt. Die fungeren als basis van de coöperatie en maken duidelijk hoe e.e.a. is georganiseerd en waar leden zich aan dienen te houden. Tenslotte staat in de privacy-verklaring beschreven hoe we met je persoonsgegevens omgaan.