Gea Dijkhuizen – voorzitter

Gea Dijkhuizen

Hallo! Mijn naam is Gea Dijkhuizen. Ik ben 60 jaar, heb 3 kinderen en woon met mijn partner in Loenen.

Wij zijn sinds juli 2019 lid en we hadden verschillende beweegredenen: de coöperatieve gedachte; samen zo’n mooi initiatief ondersteunen in je eigen regio, alle verse (h)eerlijke producten en voor mij persoonlijk was ook het deel uitmaken van een daadwerkelijke boerderij een belangrijk motief. Dit heeft vast te maken met mijn achtergrond: ik kom uit een boerenfamilie; veelal gemengd bedrijf. Mijn vader had altijd een grote moestuin en ik ben daarna altijd op zoek geweest naar zoveel mogelijk voeding, vooral groenten en vlees, buiten de supermarkten om.

In ’t dagelijks leven ben ik directielid bij zorgorganisatie Riwis in Apeldoorn en stuur ik de ouderenzorg aan in o.a. de Beekwal in Eerbeek en Tolzicht in Brummen.

Mijn motivatie om graag in het bestuur te willen is met name dat ik graag een bijdrage wil leveren aan iets dat mezelf ook na aan ’t hart ligt. En dat is zeker de Herenboerderij! Ik ken de eindverantwoordelijkheid van het ‘runnen’ van een organisatie. Ik denk daarom dat ik de meeste waarde kan leveren in ons bestuur op de kernwaarde ‘Economisch Gedragen’. Ik zal me dus o.a. gaan inzetten op de grote lijnen rond het jaarplan, de exploitatie (incl. werving!) en de meerjarenstrategie. Het bestuur voelt als groep heel goed en ik heb er veel vertrouwen in dat we samen met de boeren en alle leden er iets goeds van gaan maken!

Deel dit bericht: