Wat gaan we goed!!

De coöperatie Groote Modderkolk zit in een fase waarin we gestart zijn en hard doorgroeien. 

Afgelopen zaterdag hebben we weer een succesvolle introductie ochtend gehouden. Weer een mooie groep van 35 personen was aanwezig om zich te laten informeren over het Herenboeren concept en de stand van zaken op Groote Modderkolk.

In de boomgaard die wordt onderhouden door Verdandi konden de aanwezigen genieten van een kopje koffie en aan het einde van een lekker kopje soep.  

Na de rondleiding en de uitleg over de gang van zaken op de Groote Modderkolk kregen de aanwezigen de kans om de intentieverklaring te tekenen of mee te nemen. Hier werd weer op grote schaal gebruik van gemaakt. Dit is ook mooi te zien in de groei die we de afgelopen maand hebben doorgemaakt. 

 

Deel dit bericht: